AĞRI / PATNOS - CENGİZ ÇIKRIK İLKOKULU

CENGİZ ÇIKRIK İLKOKULU

ATATÜRK MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. BLOK NO 88 PATNOS / AĞRI
Vizyon
İstiyoruz ki Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Cengiz Çıkrık İlkokulunda bulunmakla gurur duysun. Cengiz Çıkrık İlkokulunda olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Cengiz Çıkrık İlkokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı, edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz her yıl yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli, okulumuzda öğrencisine öğrenme için okulumuzda her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz, emsalleri arasında her gün daha iyi, "EN İYİ" olsun.
Misyon
İnanıyoruz ki Biz okulumuzun başarısını arttırmak için iş birliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personelden oluşan Cengiz Çıkrık İlkokulu ailesiyiz. Biz güler yüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip birbirimizi kollarız. Biz daha iyi olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerde bulunmak, eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Çocuk ile anne-baba arasında bir iletişim köprüsüdürler. Her öğrenci kendine özgü özelliklere sahiptir, biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. Öğrencilerin dersi sevmeleri öncelikle misyonumuzdur. Eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. Teknolojiyi sadece kullanan değil üreten bir nesil yetiştirmek zorundayız. Nesilleri yozlaştırmadan uygarlaştırmak ana hedefimizdir. Öğrencileri karar organına katmak, eğitimi daha kalıcı kılar. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler. Bilimsel olmak çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür gençler yaratıcılıklarıyla yarının Türkiye´sini kucaklayacaklardır.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
13.00 - 17.50
Merkezi sistem kaloriferli
Toplu taşıma, servis, yürüyerek
Öğretmenler isteğe bağlı olarak servis tutabilir.
Patnos, Ağrı
İl merkezine uzaklık: 80 km, ilçe merkezine uzaklık: 1,5 km